ادعای بسنت: از تعقیب دارایی‌های ایران دست نخواهیم کشید مارین ترافیک: تردد در تنگه هرمز فقط از مسیر ایرانی ممکن است نهاد مدیریت آبراهه خلیج فارس: تردد از تنگه هرمز امکان‌پذیر نیست افشای استقرار جنگنده‌ها و رادارهای ایتالیا در عربستان مقام آمریکایی: ترامپ به مذاکره و توافق با ایران تمایل دارد حماس: با مسئولیت و مثبت‌اندیشی با پیشنهادات میانجی‌گران تعامل کردیم چرا حمله به بندر دمیاط مصر کار اسرائیل است؟ عفو بین‌الملل: هند تأمین‌کننده سلاح رژیم صهیونیستی در جنگ غزه بود عراق ادعای ترامپ را تکذیب کرد رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران

تاکید شورای امنیت ملی عراق بر توسعه گذرگاه های مرزی با ایران

تاکید شورای امنیت ملی عراق بر توسعه گذرگاه های مرزی با ایران نخست وزیر عراق در نشست شورای امنیت ملی دولت خود بر ارتقای سطح عملکرد گذرگاه‌های مرزی با ایران و گفت‌وگو با ترکیه برای توقف حملات خود به شمال عراق تاکید کرد
تاریخ انتشار: ۲۳:۱۲ - ۲۲ تير ۱۳۹۹ - 2020 July 12
کد خبر: ۵۰۳۵۰

به گزارش راهبرد معاصر، «مصطفی الکاظمی» فرمانده کل نیروهای مسلح عراق عصر امروز یکشنبه ریاست نشست امنیت ملی دولت این کشور را برعهده داشت».

 

بر اساس گزارش پایگاه خبری بغداد الیوم، دفتر الکاظمی در بیانیه‌ای اعلام کرد: «در این نشست یک سری مسائل و تحولات در عرصه عراق مورد بررسی قرار گرفت و در آن الکاظمی نتایج بازدید خود از گذرگاه مرزی مندلی(سومار) در مرز با ایران و اقدامات مربوط به  مبارزه با فساد در انجا و دیگر گذرگاه‌های عراق ارائه کرد».

 

الکاظمی همچنین تاکید کرد که دولتش در ممانعت از سوء استفاده مفسدان از این گذرگاه‌ها تلاش زیادی کرده و برنامه‌هایی را برای توسعه گذرگاه‌های مرزی تدارک دیده تا سطح عملکرد آنها ارتقا پیدا کند.

 

نخست‌وزیر عراق روز شنبه گذرگاه مرزی مندلی (سومار) را  پس از چند ماه تعطیلی به دلیل شیوع کرونا، برای دادوستدهای تجاری «محدود» با جمهوری اسلامی ایران بازگشایی کرد.

 

در ادامه این بیانیه آمده است: «نشست امنیت ملی دولت عراق ادامه تجاوزات ترکیه به آسمان و خاک عراق را مورد بررسی قرار داد و بر ادامه گفت‌وگوی دیپلماتیک با ترکیه برای توقف این حملات تاکید کرد که تعرض به حاکمیت عراق محسوب می‌شود و به روابط محکم میان دو کشور دوست و همچنین به جان و اموال مردم آسیب می‌زند».

 

این نشست همچنین مسئله تظاهرات در عراق را مورد بررسی قرار دارد و در آن بر ضرورت مسالمت‌آمیز برگزاری شدن آن به منظور حفظ حاکمیت قانون  تاکید کرد.

 

بر اساس این بیانیه در نشست مذکور به موضوع ترورها نیز پرداخته و تاکید شد که طرف‌های ذیربط به وظیفه خود در پیگیری آن و ارائه سریع نتایج تحقیق به خصوص درباره ترور اخیر(ترور هشام الهاشمی کارشناس امنیتی عراق) عمل می‌کنند و با شناساندن هویت جنایتکاران در قبال قصاص آنها کوتاهی رخ نخواهد داد.

 

منبع: فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار